Renovan kunststof kozijnen

Renovan: uw adres voor kunststof kozijnen in regio Spijkenisse

Verbouwen met garantie en zekerheid

Wanneer u bijvoorbeeld nieuwe kozijnen of een dakkapel laat plaatsen, is dit een hele investering. U wilt graag de zekerheid hebben dat de opdracht die u geeft, ook in goede handen is. Renovan staat volledig achter haar producten en geleverde werk.

Ook voor u is dat belangrijk om te weten. Onze overtuiging en geleverde kwaliteit onderstrepen wij graag met standaard 10 jaar fabrieksgarantie op al onze producten.

Daarnaast is Renovan aangesloten bij het Nationaal Waarborgfonds aanbetalingen. Dit waarborgfonds is een onafhankelijke stichting en biedt consumentenbescherming tegen het verlies van een aanbetaling.


Nationaal Waarborgfonds Aanbetalingen (NWA)

Renovan is een solide onderneming met een goede financiŰle positie. Desondanks begrijpen wij dat het plaatsen van kunststof kozijnen, een dakkapel, deur of erker, veelal een grote investering is. En wij begrijpen volledig dat u graag zekerheid heeft dat de aanbetaling die u doet, ook in goede handen terecht komt.

Renovan werkt daarom standaard met de aanbetaling garantie van het Nationaal Waarborgfonds Aanbetalingen (NWA). Door gebruik te maken van de aanbetaling garantie van het NWA, heeft u als klant de zekerheid dat uw aanbetaling aan Renovan nooit kwijtraakt, wanneer wij onze verplichtingen niet na zouden kunnen komen.
Lees verder ╗

SKG

De SKG is vooral bekend van het SKG-keurmerk of ook wel het sterrenmerk genoemd op sloten en scharnieren. Deze sterren (1, 2 of 3) geven de mate van inbraakwerendheid aan van het hang-en-sluitwerk.


KOMO Keur

Renovan is KOMO-gecertificeerd. Het KOMO-keurmerk bestaat al vijftig jaar en wordt beheerd door de Stichting Bouwkwaliteit (SBK). Bouwproducten- en processen die zijn voorzien van een erkend KOMO-certificaat voldoen aan de eisen die op grond van het Bouwbesluit worden gesteld Ún de hedendaagse kwaliteitseisen van de markt. Dit wordt gecontroleerd door geselecteerde certificatie-instituten die geaccrediteerd zijn door de Raad van Accreditatie (RvA) en een Licentieovereenkomst hebben afgesloten met Stichting Bouwkwaliteit.


ISO9001

De ISO9001 norm is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat. Renovan is ISO9001 gecertificeerd. Dit is voor u een teken dat Renovan op een vooraf gestelde en gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement (zorg, beheersing en borging) doet.